Novi Sad
23.02.2013.
12:02
Opštinske vlasti u Temerinu uspele su da 100 hektara zemljišta koje nije bilo u programu licitacije zakonski prevedu iz društvene u državnu svojinu.
  • Pera Kojot SuperGenije

    26.02.2013 11:00
    Moleraj na delu
    Ja imam da postavim pitanja za gospodina vladara Temerina:

    -Zasto se unistava obradivo zemljiste pretvara u industrijsko
    -Ko je do sada koristio zemljiste koje se sada transformise
    -Zasto se pravi industrijska zona kada u Temerinu postoje vec 3 industrijske zone od toga 2 nemaju infrastrukturu
    -ko to kros ovo pokusava da izbegne sudbinu tj. zatvor?
  • Ivana

    25.02.2013 23:09
    prazne price,ostarih na birou cekajuci investitore,pobogu gde vam je infrastruktura da bi iko pozeleo da ulozi u temerin?nesposobnjakovici,kome jos plasirate vase lazi?dokle bre?
  • MOMO

    25.02.2013 11:45
    socijalno
    U Backom Jarku vec postoji industrijska zona na izlasku sa leve strane prema Novom Sadu.Ta zona je ucrtana jos 1999. godine,svi vlasnici zemlje su hteli na njoj grade hale i otvaraju firme.Nisu gradili samo iz jednog razloga zato sto niste ni onda kao ni sada bili sposobni da uradite infrastrukturu.A sada bi ucrtavali novu samo iz jednog razloga,krenula je prica oko muvanja sa zemljistem pa ne mozete da objasnite zasto zemlja nije isla na licitaciju i kako je usmenim dogovorom obradjuje isti covek koji je bespravno obradjivao u predhodnom periodu.Sada nema nazad gotovi ste!
  • Стабанџа

    25.02.2013 11:40
    Доста лажи!
    Председниче општине молим Вас немојте нас више лагати, ко ће направити индустријску зону у Темерину? Зоран Свитић, агроекономиста, смењени председник ОО СПС Темерин, који је већ двадесет година директор Дирекције за урбанизам и исто толико гради канализацију и спортску халу у Бачком Јарку. Значи са таквим темеринским градитељима ето Темерину првих инвестиција око 2035. године. Живели неимари!!!
  • tomislav

    25.02.2013 09:15
    Raspušteni šnajder će da gradi...:)))
    Opet lakrdija...Ponovo će pare da se daju za izradu projektne dokumentacije (Urbanistuički, prostorni..). Raspušteni predsednik opštine koji nije sposoban da vodi svoj lokalni stranački odbor od 400 članova, a "sposoban" da vodi opštinu od 30.000 stanovnika.
    Iza ove priče stoje 3 člana pokrajinskog IO DS. U Temerinu ni posojeće mini industrijske zone ne funkcionišu...
    HAPSI VUČIĆU BANDU TEMERINSKU!!!
  • berolina

    24.02.2013 11:22
    za anonimusave
    ...Temerin je SAMOSTALNA OPSTINA.tacka

    temerinski GUP je jedno, a cenejski ATAR sasvim nesto drugo.

    Temerin MOZE i MORA, da pravi sam svoje ponude naseljavanja nove proizvodnje/montaze!

    ZASTO bi Temerin ulagao novce svojih poreznika u tudju opstinu?

    zar ce se opet pljackati, konfiskovati i otimati tudje njive, samo zato sto su blize NS, nego Temerinu?

    'ocetel'i brkove cupati "kulacima" i vlasnicima zemlje na potezu Mali Jarak - Backi Jarek - Novi Sad?

    wowi

  • 24.02.2013 10:16
    A sta je sa desnom stranom na izlasku iz Backog Ja
    E moji Temerinci, pa vec 50 godina niko da se seti jednog pametnog poteza i da dozvoli da se i na izlasku iz Backog Jarka ka Novom Sadu sa desne strane dozvoli izgradnja stambeno poslovnih objekata. Ovo sve sto je s te strane izgradjeno Koden, pumpa rimski, onaj ugostiteljski objekat...pripada ko Cenej...Zato pamet u glavu i brzo menjajte GUP i za to podrucje, da vidite kako ce opstina procvetati, a Vi se pribliziti Novom Sadu, odnosno spojiti sa njim.
  • 23.02.2013 14:41
    Prave novu industrijsku zonu, dok u Novom Sadu industrija propada...
    Pa ako već imamo propala preduzeća, mogu se iskorsititi postojeće hale, prostori i lokacije za nova preduzeća. Zašto uzimati još zemljišta za industriju, kad i ova postojeća propada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna